0748.155.570
Orange
0724.543.869
Vodafone
Program
Luni - Sambata intre
orele 09:00 - 20:00
Produs din legume ecologice din cadrul Fermei Ecologice Biodumbrava. Nu contine coloranti, conservanti, aditivi, indulcitori, iod, gluten, OMG (organisme modificate genetic), sare
Legumele deshidratate-uscate au multiple calitati nutritionale si datorita acestui fapt ele sunt folosite de mii de ani. Acestea pot fi prezente in dieta noastra in orice perioada a anului. Ele sunt recomandate pentru fi consumate in special in sezonul rece deoarece ajuta la functionarea normala a organismului uman suplinind lipsa celor aflate in stare proaspata. Zarzavatul bio uscat confera o savoare deosebita mancarurilor fiind recomandat tuturor persoanelor incepand cu copiii care incep diversificarea si terminand cu persoanele in varsta.
Vegeta 3B este compusa din: morcov, pastarnac, patrunjel radacina, telina radacina, ardei, varza alba, varza rosie, ceapa, rosii sub forma de pulbere, broccoli, conopida, patrunjel frunze, telina frunze, leustean.... si alte legume din cultura ecologica in total 21 de tipuri de legume fara conservanti, fara aditivi alimentari, fara sare, fara amelioratori, fara coloranti sintetici, fara...etc. Toate produsele sunt din cadrul fermei ecologice Biodumbrava. Introduse in apa calduta dupa cateva minute legumele deshidratate revin la forma initiala costituind baza si aroma necesara in alcatuirea mancarurilor, fiind nelipsite la: supe, ciorbe, paste, mancaruri la cuptor...etc. Se recomanda tuturor persoanelor dar in special a celor care sunt grabite si au putin timp la dispozitie pentru gatit. Vegeta 3B este ideala pentru supe instant, pentru persoane care tin cure de slabire, pentru persoane care tin regim alimentar, pentru persoane care sunt in convalescenta dupa operatii, pentru ... etc.
Prin deshidratare - uscare calitatile organoleptice, vitaminele, mineralele si toate calitatile nutritionale ale legumelor se pastreaza fiind cea mai sanatoasa metoda de conservare pe termen lung. Prin deshidratare - uscare legumele si fructele isi micsoreaza greutatea de peste opt ori si volumul de peste doua ori. Uscarea - deshidratarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Se foloseste aceasta metoda de conservare deoarece se pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala. In acelasi timp depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic mod datorita reducerii greutatii si a volumului