Despre Noi

Ferma ecologica Biodumbrava a luat fiinta in anul 2009-2010 fiind printre primele ferme de profil ecologic in apropiere de Bucuresti. AceImagineasta se afla la 15 km. de  capitala in Com. Joita, jud. Giurgiu (in spatele cart. Militari, Com. Rosu - Chiajna - Dragomiresti - Bacu - Joita) si este deschisa tuturor celor care doresc sa achizitioneze produse ecologice. Astfel in doar 20 de minute de la iesirea din Bucuresti vei ajunge cu masina la ferma noastra si iti vei putea cumpara legumele preferate direct de la ferma: rapid, proaspat si sanatos, sau la cele doua puncte fixe din Bucuresti de pe str. Romancierilor si Bd-ul Barbu Vacarescu nr.49 la Bacania Veche sau prin serviciul de curierat! Mai multe detalii gasiti pe site in bara de sus - drepta "despre livrare".

Produsele oferite fac parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie ecologica reglementate la nivel european. Fiind adeptii conceptului "Sanatate prin alimentatie", ferma DSC_0495ecologia Biodumbrava este un pionerat in agricultura bio romaneasca care promoveaza si o gama larga de legume din soiuri romanesti la cele mai inalte standarde bio. Gratie acestor eforturi ferma a fost premiata la nivel national in noiembrie 2013 in cadrul celei de-a doua editie a Galei “Celebrating Life” la categoria nutritie echilibrata de revista “Ce se intampla doctore?“. Tipurile de legume cultivate in cadrul fermei sunt atent analizate deoarece si-a dorit inca de la inceputul infiintarii sa vina in intampinarea clientilor care-si doresc o alimentatie sanatoasa a celor care au copii sugari si care incep diversificarea si a celor care au diferite boli degenerative cum ar fi: ALERGII, DIABET, diferite forme de CANCER ...etc. In acest mod vei avea o gama larga de produse, certificate ecologic, care iti for satisface cerintele si nevoile tale de sanatate.

In plus, ferma ecologica Biodumbrava imbina traditionalul prin reeditarea unor produse cu valoare nutritionala foarte mare cum ar fi - ghiveciul de legume si zacusca dietetica - produse la foc de lemne, a muraturilor asortate unde se foloseste numai sare naturala de salina cu modernul  prin introducerea pentru prima data in tara intr-o cultura organizata in cadrul unei ferme ecologice a mai multor tipuri de legume cum ar fi: mangold/2010; kale/2011; iarba grasa, papadie/2012; salata romana, cicoare, andive, rucola, coriandru, macris etc./2013; amarand (stir), red mustard ...etc./2014, tatsoi, mizuna...etc./2017. Astfel te vei putea bucura atat de "gustul copilariei" si de "mancarea bunicilor" dar vei putea si explora gusturi si texturi noi  ale unor legume la fel de sanatoase si gustoase!