Transport

Distributia se face o data pe saptamana in ziua de miercuri. Pentru Bucuresteni livrarea comenzilor se desfasoara in doua locatii. Una la magazinul Bacania Veche in spatele stadionului Dinamo – str. Barbu Vacarescu nr.49 intre orele 19.00 – 20.00 si a doua pe str. Romancierilor in fata Colegiului Tehnic GH. Airinei (Liceul P.T.T.R – cart. Dr. Taberei). orele 19.00 – 20.00.  Clientii din tara pot primi produsele prin serviciul de curierat rapid.

Plata se face cash sau cu cardul prin serviciul .

Comenzile pot fi primite prin mail: dumbravamarin@yahoo.com, telefonic sau SMS la numerul de tel:0724543869; sau direct pe site la rubrica "comanda".

Pentru a fi pregatite in conditii normale toate comenzile se primesc din ziua de vineri pana in ziua de luni seara orele 21.00. Facem urmatoarea mentiune: toate produsele sunt din cadrul fermei ecologice Biodumbrava, iar personalul trebuie sa aiba timp pentru pregatirea acestora, de aceea avem rugamintea de a se respecta perioada de transmitere a comenzilor.

Pentru clientii care lanseaza comanda direct pe site vor accesa rubrica "Comanda", apoi "Plaseaza comanda" iar la pct.4 "Metode de livrare" va trebui sa bifeze una din urmatoarele rubrici:

1. Clientii care vor sa ridice comanda de la magazinul Bacania Veche vor bifa rubrica "DORESC SA RIDIC PRODUSELE DE LA BACANIA VECHE". Valoarea comenzii se achita la magazin in momentul ridicarii acesteia.

2. Clientii care vor sa ridice produsele din Dr. Taberei, str. Romancierilor, vor bifa rubrica "DORESC SA RIDIC COMANDA DIN DRUMUL TABEREI". Valoarea comenzii se achita pe loc in momentul intrarii in posesia acesteia.

3. Clientii care vor sa primeasca comanda prin serviciul de curierat rapid, vor bifa rubrica "Livrare prin Curier Rapid". cu rugamintea sa fie trecuta corect adresa de livrare si telefonul de contact. Comenzile pleaca de la ferma in ziua de joi si ajung la clientii din Bucuresti sau din tara in ziua de vineri. Valoarea comenzii se achita la primirea acesteia direct la curier. In functie de valoarea comenzii plata transportului va fi redusa si va fi suportata de catre client si de catre ferma ecologica Biodumbrava si este in functie de greutatea coletului. Comanda minima este de 70 Ron, iar comenzile de peste 200 Ron vor primi bonusuri si reduceri.

4. Clientii care vor sa ridice comanda de la ferma, dupa bifarea optiunii "DORESC SA RIDIC COMANDA DE LA FERMA" sunt rugati sa anunte si telefonic. Comanda se face cu cel putin o zi inainte, pentru a permite pregatirea acesteia. Pentru ridicarea comenzilor de la ferma avem disponibila ziua de sambata a saptamanii. Pot fi ridicate comenzile si in cursul saptamanii dar numai in cazuri deosebite.

Produsele bonus vor fi stabilite de Biodumbrava in functie de disponibilitatile din momentul comenzii.

 

1. In Bucuresti:

Distributia se face o data pe saptamana in ziua de miercuri.

Plata se face Cash la livrare sau cu cardul.

Comenzile pot fi primite pana in ziua de  luni seara orele 21.00 prin mail: dumbravamarin@yahoo.com, telefonic sau SMS la unul din numere:0724543869; sau direct pe site la rubrica "comanda".

Pentru a fi pregatite in conditii normale toate comenzile se primesc din ziua de vineri pana in ziua de luni seara orele 21.00. 

VA RUGAM FOARTE MULT sa tineti cont ca toate produsele sunt din cadrul Fermei Ecologice Biodumbrava, iar personalul trebuie sa aiba timp pentru pregatirea acestora, de aceea avem rugamintea de a se respecta perioada de transmitere a comenzilor.

 

Livrare personala1.1. Predare personala in Dr. Taberei

NU exista comanda minima!

Livrarea se face pe str. Romancierilor in fata Colegiului Tehnic GH. Airinei (Liceul P.T.T.R – cart. Dr. Taberei). orele 19.00 – 20.00.

Pentru clientii care lanseaza comanda direct pe site vor accesa rubrica "Comanda", apoi "Plaseaza comanda" iar la pct.4 "Metode de livrare" vor trebui sa bifeze : "DORESC SA RIDIC COMANDA DIN DRUMUL TABEREI".

Valoarea comenzii se achita pe loc in momentul intrarii in posesia acesteia.

 

 

1.2. Predare personala la Bacania Veche:

NU exista comanda minima!

Livrarea se face la magazinul Bacania Veche in spatele stadionului Dinamo – str. Barbu Vacarescu nr.49 intre orele 19.00 – 20.00

Pentru clientii care lanseaza comanda direct pe site vor accesa rubrica "Comanda", apoi "Plaseaza comanda" iar la pct.4 "Metode de livrare" vor trebui sa bifeze : "DORESC SA RIDIC PRODUSELE DE LA BACANIA VECHE".

Valoarea comenzii se poate achita cu cardul sau la magazin in momentul ridicarii acesteia.

 

1.3. Curier in Bucuresti:

Comanda minima este de 70 RON!

Comenzile pleaca de la ferma in ziua de miercuri si ajunge la clientii din Bucuresti  in ziua de joi.

Valoarea comenzii se poate achita prin card sau la primirea acesteia direct la curier. O parte din valoarea platii transportului este suportata ferma ecologica Biodumbrava si o parte de client si este in functie de greutatea coletului.

Pentru clientii care lanseaza comanda direct pe site vor accesa rubrica "Comanda", apoi "Plaseaza comanda" iar la pct.4 "Metode de livrare" vor trebui sa bifeze : "Livrare prin Curier Rapid".

ATENTIE! Trebuie sa fie trecuta corect adresa de livrare si telefonul de contact!

 

2. In toata tara prin curier:

Comanda minima este de 70 RON!

Comenzile pleaca de la ferma in ziua de miercuri si ajung la clientii din tara in ziua de joi.

Valoarea comenzii se poate achita prin card sau la primirea acesteia direct la curier. O parte din valoarea platii transportului este suportata ferma ecologica Biodumbrava si o parte de client si este in functie de greutatea coletului.

Pentru clientii care lanseaza comanda direct pe site vor accesa rubrica "Comanda", apoi "Plaseaza comanda" iar la pct.4 "Metode de livrare" vor trebui sa bifeze : "Livrare prin Curier Rapid".

ATENTIE! Trebuie sa fie trecuta corect adresa de livrare si telefonul de contact!

 

3. De la Ferma Ecologica Biodumbrava

NU exista comanda minima!

Pentru clientii care lanseaza comanda direct pe site vor accesa rubrica "Comanda", apoi "Plaseaza comanda" iar la pct.4 "Metode de livrare" vor trebui sa bifeze : "DORESC SA RIDIC COMANDA DE LA FERMA"

Comanda se face cu cel putin o zi inainte, pentru a permite pregatirea acesteia!

ATENTIE! Va rugam sa anuntati telefonic la unul din numerele: 0724543869.

Deoarece vizitele si comenzile cu ridicare de la ferma in cursul saptamanii ne fractioneaza foarte mult activitatile, preferam ca planificarea acestora sa fie facuta pentru ziua de sambata.