Contact

0748.155.570

Orange

0724.543.869

Vodafone

Not Translated

Program

Luni - Sambata intre
orele 09:00 - 20:00

Suc verde concentrat si congelat din spanac cu urzici si mangold/st. de 500ml

Nou Suc verde concentrat si congelat din spanac cu urzici si mangold/st. de 500ml

Toate livrarile catre clienti, se vor face cu serviciul de curierat, la domiciliu.

Vizualizari: 121 Producător: Biodumbrava
Cod produs: DMA
Disponibilitate: În Stoc
12,00 Lei
Cant: Adaugă în Coş

De ce trebuie sa bem sucuri din legume si fructe

"Sucurile din legume sunt constructorii si regeneratorii organismului. Ele contin toti aminoacizii, toate mineralele, sarurile, enzimele si toate vitaminele de care are nevoie organismul omenesc, ... Cheia fundamentala pentru eficacitatea hranirii organismului este viata prezenta in alimentele pe care le consumi si de acei factori nutritivi intangibili numiti enzime. Enzimele sunt sensibile la temperaturi peste 47,5 grade Celsius iar la 54,5 grade Celsius, viata enzimelor ia sfarsit. Sunt moarte. In schimb, enzimele se pastreaza la orice temperatura oricat de coborata, fara sa aiba de suferit. Sucurile proaspete extrase din legume si fructe crude reprezinta mijlocul prin care putem sa le furnizam tuturor celulelor si tesuturilor din organism enzimele nutritive (enzimele din alimente) de care au nevoie, intr-o stare in care sa poata fi digerate si asimilate usor. ... De exemplu, aerul pe care il respiram ajunge in plamani sub forma unei combinatii in proportii de aproximativ 20 % oxigen si 80% azot. Aerul pe care il expulzamdin plamani este format in special din acid carbonic si dioxid de carbon. Ce se intampla cu azotul? Iata ce se intampla cand respiram. In momentul in care aerul ajunge la alveolele pulmonare, acei micuti ciorchini ca de struguri din interiorul plamanilor nostrii, intra in actiune doua clase principale de enzime. Una dintre aceste clase cuprinde oxidazele, care separa oxigenul, in vreme ce cealalta clasa de enzime, nitrazele, separa azotul din aer. Oxigenul ajunge in sange sub actiunea enzimelor si este apoi transportat in intregul organism, in vreme ce azotul, sub actiunea enzimelor de -transport-, intra in organism unde este folosit pentru sinteza proteinelor. Intregul nostru organism este compus din nenumarate enzime. Aceste enzime se gasesc in gura, in stomac si in intestine. Mai mult de zece dintre ele sunt implicate in digestia si asimilarea alimentelor pe care le ingeram. Aceste enzime actioneaza in stransa legatura cu enzimele care se gasesc in atomii si moleculele din alimente." Pasaj preluat din cartea "Sucuri din legume si fructe - cei lipseste organismului tau" autor Norman W. Walker, doctor in stiinte.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: