0748.155.570
Orange
0724.543.869
Vodafone
Program
Luni - Sambata intre
orele 09:00 - 20:00
Produs ecologic din cadrul Fermei Ecologice Biodumbrava. Produsul este recoltat in ziua livrarii avand astfel garantia prospetimii lui.
Un ingredient comun în supe, tocănițe, salate și sosuri pe vremea bunicilor, frunzele de ștevia au fost date uitării în ultimii ani. Totuși, ștevia este o plantă des întâlnită în România, are numeroase beneficii și de aceea ar trebui consumată la începutul fiecărei primăveri.
Se recomandă ca în salate să folosiți frunze tinere și fragede, iar în supe sau tocănițe, frunzele mai mari și mai închise la culoare. Ștevia reprezintă o garnitură extraordinară pentru carnea de pui, brânza de capră și ouă.
Bogată în vitamina C, planta de ștevia a fost apreciată de-a lungul secolelor pentru a preveni diferite boli grave. Sunt recomandate aceste frunze pentru „a combate inflamațiile și febra”, dar și pentru „a potoli setea și a stimula pofta de mâncare”.(http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/frumos-si-sanatos/stevia-romaneasca-planta-care-trebuie-consumata-in-fiecare-primavara-708976.html)