Contact

0748.155.570

Orange

0724.543.869

Vodafone

Not Translated

Program

Luni - Sambata intre
orele 09:00 - 20:00

Porumb congelat pentru fiert/buc.

-22% Porumb congelat pentru fiert/buc.
Vizualizari: 778 Producător: Biodumbrava
Cod produs: DMA
Puncte de recompensă: 1
Disponibilitate: În Stoc
Aceasta oferta expira in:
9,00 Lei 7,00 Lei Preţul în puncte de recompensă: 1
Cant: Adaugă în Coş

Pătrunjelul este unul din marii noștri aliați: curăță corpul și mintea, le întinerește, le liniștește, le dăruiește putere și viață și le face rodnice și fericite.


Ca unul ce exprimă și dăruiește bărbăție/virilitate, pătrunjelul le întărește și le... îmbărbătează. Întărește, mai ales, dinții și oasele (grație fluorului).

Se poartă ca un ocrotitor și un războinic: luptă aprig cu reumatismele, cu tumorile și cu hipertensiunea și, mai ales, nu le lasă să se apropie.

Lucrează ca un vindecător asupra ficatului și splinei, asupra rinichilor, plămânilor și colonului; reglează circulația sângelui.
   
Cercetătorii au descoperit că pătrunjelul are de patru ori mai multă vitamină C decât portocala și varza , mai mult fier decât spanacul și că o legătură de pătrunjel are mai multe proteine decât au două ouă la un loc.  

Tămăduitorii recomandă în special sucul proaspăt și salata de pătrunjel proaspăt (rădăcină și frunze).

O salată de frunze (cel mult o legătură, mâncată în fiecare zi timp de 10-14 zile) cu ulei de măsline și zeamă de lămâie (eventual usturoi verde sau căței) întărește sistemul imunitar.

O altă salată din pătrunjel, frunze și rădăcină, (minimum 50 gr, care poate fi însoțit de morcov, țelină și varză rase, mărar, frunze de țelină, ulei și lămâie) ține departe osteoporoza (stimulând producția de estrogeni), hipertensiunea și palpitațiile/tahicardia (este foarte diuretic, lucrează asupra sistemului nervos central și are mult potasiu), dar și artrita reumatoidă (o cură ținută timp de o lună).

Cât despre sucul proaspăt din rădăcini de pătrunjel și morcov (pătrunjelul, între 30 de ml și 100 de ml, iar morcovul, 300 ml, rădăcini care nu se curăță de coajă, ci se spală foarte bine, acesta dilată blând căile urinare, „spală” rinichii și vezica și împinge afară calculii, și, mai ales, face să dispară infecțiile urinare și edemele.

Sucul de pătrunjel și morcov (50 ml pătrunjel și 400 ml morcov), băut zilnic timp de 2 săptămâni sau o lună, lucrează ca un antihistaminic natural și ține sub control alergiile de primăvară.

Tot sucul de pătrunjel are puterea de a alunga tusea (între 50-100 ml/zi) și de a reporni ciclul menstrual (până la 100 ml/zi, timp de 28 de zile)…

… iar sucul de pătrunjel, morcov și sfeclă roșie învinge anemia.

Nu în cele din urmă, sucul de pătrunjel (50 ml/zi timp de o lună sau două) oprește îmbătrânirea țesuturilor, sclerozarea vaselor de sânge și retrezește hormonii.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/patrunjelul--esenta-puterii-de-viata-si-a-barbatiei-49464#sthash.UwI7GN1o.dpuf

Pătrunjelul este unul din marii noștri aliați: curăță corpul și mintea, le întinerește, le liniștește, le dăruiește putere și viață și le face rodnice și fericite.


Ca unul ce exprimă și dăruiește bărbăție/virilitate, pătrunjelul le întărește și le... îmbărbătează. Întărește, mai ales, dinții și oasele (grație fluorului).

Se poartă ca un ocrotitor și un războinic: luptă aprig cu reumatismele, cu tumorile și cu hipertensiunea și, mai ales, nu le lasă să se apropie.

Lucrează ca un vindecător asupra ficatului și splinei, asupra rinichilor, plămânilor și colonului; reglează circulația sângelui.
   
Cercetătorii au descoperit că pătrunjelul are de patru ori mai multă vitamină C decât portocala și varza , mai mult fier decât spanacul și că o legătură de pătrunjel are mai multe proteine decât au două ouă la un loc.  

Tămăduitorii recomandă în special sucul proaspăt și salata de pătrunjel proaspăt (rădăcină și frunze).

O salată de frunze (cel mult o legătură, mâncată în fiecare zi timp de 10-14 zile) cu ulei de măsline și zeamă de lămâie (eventual usturoi verde sau căței) întărește sistemul imunitar.

O altă salată din pătrunjel, frunze și rădăcină, (minimum 50 gr, care poate fi însoțit de morcov, țelină și varză rase, mărar, frunze de țelină, ulei și lămâie) ține departe osteoporoza (stimulând producția de estrogeni), hipertensiunea și palpitațiile/tahicardia (este foarte diuretic, lucrează asupra sistemului nervos central și are mult potasiu), dar și artrita reumatoidă (o cură ținută timp de o lună).

Cât despre sucul proaspăt din rădăcini de pătrunjel și morcov (pătrunjelul, între 30 de ml și 100 de ml, iar morcovul, 300 ml, rădăcini care nu se curăță de coajă, ci se spală foarte bine, acesta dilată blând căile urinare, „spală” rinichii și vezica și împinge afară calculii, și, mai ales, face să dispară infecțiile urinare și edemele.

Sucul de pătrunjel și morcov (50 ml pătrunjel și 400 ml morcov), băut zilnic timp de 2 săptămâni sau o lună, lucrează ca un antihistaminic natural și ține sub control alergiile de primăvară.

Tot sucul de pătrunjel are puterea de a alunga tusea (între 50-100 ml/zi) și de a reporni ciclul menstrual (până la 100 ml/zi, timp de 28 de zile)…

… iar sucul de pătrunjel, morcov și sfeclă roșie învinge anemia.

Nu în cele din urmă, sucul de pătrunjel (50 ml/zi timp de o lună sau două) oprește îmbătrânirea țesuturilor, sclerozarea vaselor de sânge și retrezește hormonii.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/patrunjelul--esenta-puterii-de-viata-si-a-barbatiei-49464#sthash.UwI7GN1o.dpuf

Pătrunjelul este unul din marii noștri aliați: curăță corpul și mintea, le întinerește, le liniștește, le dăruiește putere și viață și le face rodnice și fericite.


Ca unul ce exprimă și dăruiește bărbăție/virilitate, pătrunjelul le întărește și le... îmbărbătează. Întărește, mai ales, dinții și oasele (grație fluorului).

Se poartă ca un ocrotitor și un războinic: luptă aprig cu reumatismele, cu tumorile și cu hipertensiunea și, mai ales, nu le lasă să se apropie.

Lucrează ca un vindecător asupra ficatului și splinei, asupra rinichilor, plămânilor și colonului; reglează circulația sângelui.
   
Cercetătorii au descoperit că pătrunjelul are de patru ori mai multă vitamină C decât portocala și varza , mai mult fier decât spanacul și că o legătură de pătrunjel are mai multe proteine decât au două ouă la un loc.  

Tămăduitorii recomandă în special sucul proaspăt și salata de pătrunjel proaspăt (rădăcină și frunze).

O salată de frunze (cel mult o legătură, mâncată în fiecare zi timp de 10-14 zile) cu ulei de măsline și zeamă de lămâie (eventual usturoi verde sau căței) întărește sistemul imunitar.

O altă salată din pătrunjel, frunze și rădăcină, (minimum 50 gr, care poate fi însoțit de morcov, țelină și varză rase, mărar, frunze de țelină, ulei și lămâie) ține departe osteoporoza (stimulând producția de estrogeni), hipertensiunea și palpitațiile/tahicardia (este foarte diuretic, lucrează asupra sistemului nervos central și are mult potasiu), dar și artrita reumatoidă (o cură ținută timp de o lună).

Cât despre sucul proaspăt din rădăcini de pătrunjel și morcov (pătrunjelul, între 30 de ml și 100 de ml, iar morcovul, 300 ml, rădăcini care nu se curăță de coajă, ci se spală foarte bine, acesta dilată blând căile urinare, „spală” rinichii și vezica și împinge afară calculii, și, mai ales, face să dispară infecțiile urinare și edemele.

Sucul de pătrunjel și morcov (50 ml pătrunjel și 400 ml morcov), băut zilnic timp de 2 săptămâni sau o lună, lucrează ca un antihistaminic natural și ține sub control alergiile de primăvară.

Tot sucul de pătrunjel are puterea de a alunga tusea (între 50-100 ml/zi) și de a reporni ciclul menstrual (până la 100 ml/zi, timp de 28 de zile)…

… iar sucul de pătrunjel, morcov și sfeclă roșie învinge anemia.

Nu în cele din urmă, sucul de pătrunjel (50 ml/zi timp de o lună sau două) oprește îmbătrânirea țesuturilor, sclerozarea vaselor de sânge și retrezește hormonii.

- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/patrunjelul--esenta-puterii-de-viata-si-a-barbatiei-49464#sthash.UwI7GN1o.dpuf

Beneficiile consumului de porumb pentru sanatate.

Sanatate cardiovasculara. Porumbul este o sursa excelenta de acid folic, cunoscut si sub denumirea de vitamina B9. . Studiile arata ca aportul zilnic suficient de acid folic reduce riscul declansarii infarctului miocardic cu pana la 10%.

Prevenirea cancerului de plamani. Beta criptoxantina, o substanta furnizata de porumbu si similara antioxidantului beta caroten, este transformata de organism in vitamina A, atunci cand provine din alimente. Un studiu derulat de oamenii de stiinta chinezi a demonstrat ca exista o relatie invers proportionala intre consumul de beta criptoxantina si dezvoltarea cancerului pulmonar. Cu alte cuvinte, cu cat sunt consumate mai multe alimente-surse de criptoxantina, cu atat descreste riscul aparitiei cancerului de plamani.

Imbunatatirea memoriei. Nivelurile crescute de tiamina (vitamina B1) din porumb ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive si la mentinerea sanatatii celulelor cerebrale. Asadar, tiamina este necesara organismului pentru productia de acetilcolina, un neurotransmitator esential pentru intretinerea randamentului memoriei. De altfel, printre principalii factori asociati cu aparitia bolii Alzheimer, se numara nivelul insuficient de acetilcolina in corp.

Protejarea vederii. Porumbul contine de asemenea antioxidantul zeaxantina, pigmentul care da porumbului culoarea galbena. Consumul acestui antioxidant are un efect protector impotriva bolilor oftalmologice survenite odata cu inaintarea in varsta, asa cum este degenerarea maculara. In plus, acidul folic si beta carotenul din porumbul dulce contribuie si ele la sanatatea vederii.

Controlul greutatii. Numarul relativ mic de calorii furnizate de circa 100 de grame de porumb este propice controlului greutatii, comparativ cu alte cereale precum porumbul matur, graul, orezul etc. Motivul consta in faptul ca cele din urma au mai multe calorii provenite din carbohidrati simpli, precum glucoza, sucroza sau zaharurile complexe.

Imbunatatirea digestiei. Porumbul este una dintre cele importante surse de fibre alimentare (100 de grame de porumb asigura 5% din doza zilnica recomandata), asadar alimentul contribuie la imbunatatirea digestiei si la eliminarea completa a resturilor alimentare de la nivelul colonului.

Mentinerea sanatatii membranelor. Cantitatile importante de flavonoizi precum beta carotenul, luteina, xantina sau criptoxantina au un impact pozitiv asupra sanatatii membranelor, a tesutului cutanat si a functiei vizuale.

Incetinirea procesului de imbatranire. Porumbul este si o sursa excelenta de acid ferulic. Acest antioxidant flavonoid fenolic s-a dovedit util, in cadrul a numeroase demersuri stiintifice, in prevenirea mai multor tipuri de cancer, a imbatranirii premature si a cresterii inflamatiilor in organismul uman.

Participarea la vindecarea mai multor afectiuni. Nutrientii si substantele naturale continute de porumb fac ca cereala sa fie recomandata in tratarea mai multor afectiuni, precum litiaza renalaateroscleroza, ulcerul, gastrita, afectiunile respiratorii, artrita, reumatismulamigdalita, cistita, infectii diverse, tulburari sexuale sau intoxicatii alimentare.

Grabirea recuperarii in urma racelii si gripei. Antioxidantul vitamina A furnizat de porumb contribuie la fluidizarea membranelor mucoase din plamani, de la nivelul gatului si al nasului.

http://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia-sanatoasa/beneficiile-porumbului-dulce-pentru-nutritie-si-sanatate_11891

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: