0748.155.570
Orange
0724.543.869
Vodafone
Program
Luni - Sambata intre
orele 09:00 - 20:00
Produs ecologic din cadrul Fermei Ecologice Biodumbrava. Produsul este recoltat in ziua livrarii avand astfel garantia prospetimii lui.
Aceste mici fructe necoapte de fasole sunt bogate în proteine, carbohidraţi şi vitamine şi sunt folosite încă din antichitate în tratamentul diabetului şi altor afecţiuni. Indiferent că o consumi în formă proaspătă, congelată sau la conservă, fasolea verde are aceleaşi valori nutritive de care poţi benefia la maximum.
Păstăile de fasole prezintă efecte diuretice moderate, stimulând astfel eliminarea toxinelor, iar unele studii sugerează că praful de fasole verde aplicat pe porţiunile de piele cu eczeme ajută la ameliorarea pruritului (mâncărimii) şi a uscăciunii.
Însă, unul dintre cele mai importante avantaje ale consumului de fasole păstăi constă în prevenirea bolilor cardiovasculare, principala cauză de mortalitate în lume la momentul actual. Antioxidanţii din aceste legume protejează inima şi organele vitale de stresul oxidativ, controlează nivelul de grăsimi din sânge, reglează tensiunea arterială şi previne bolile coronariene cauzate de nivelul crescut de colesterol.
(http://www.csid.ro/diet-sport/dieta-si-nutritie/fasolea-verde-portia-ta-zilnica-de-sanatate-10955837/)