AM FOST ONORAT SI MAGULIT DE VIZITA EXCELENTEI SALE - DOMNUL AMBASADOR AL MARII BRITANII

Adaugat de biodumbrava 15.02.2017 1 Comentariu Aparitii TV si Presa,

In data de 08.02.2017 ferma ecologica Biodumbrava, promotoare a agriculturii ecologice din tara noastra, a fost onorata cu vizita Excelentei Sale domnul ambasador al Marii Britanii din Romania impreuna cu o parte din personalul ambasadei care l-a insotit.

In timpul vizitei, Excelenta Sa a fost placut surprins, sa constate diversitatea de legume cultivate in cadrul fermei si sa afle importanta nutritionala a acestora. Multe dintre aceste legume au fost introduse intr-o cultura organizata si certificata pentru prima data in tara noastra din anul 2010 si pana in prezent. Aici pot fi enumerate pe scurt urmatoarele legume care de altfel sunt soiuri vechi ancestrale si care sunt cultivate de multe popoare de mii de ani cum sunt: kalele, mangoldul, rucola, tatsoi, red mustard, mizuna, phisalis…etc.

Excelenta Sa, a fost informata despre importanta consumului unor astfel de legume si despre efectul lor benefic asupra sanatatii organismului, deoarece pe langa vitamine si minerale acestea sunt importante si prin continutul ridicat in clorofila si salvestroli. Posibilitatea consumului unor astfel de legume este foarte variata si foarte simpla cum ar fi: in mixuri de legume din salate crude, in sucuri verzi, in smoothie-uri, in cure de detoxifiere, in tratarea unor boli degenerative – cancere, alergii…etc.

Din intrebarile primite din timpul vizitei, am constatat interesul deosebit pe care Excelenta Sa impreuna cu personalul ambasadei Marii Britanii care l-a insotit in aceasta vizita la ferma ecologica Biodumbrava, il acorda modului de obtinere, de certificare si de consum al unor astfel de produse organice (ecologice).

Am fost onorat si magulit de vizita Excelentei Sale – domnul ambasador al Marii Britanii si de interesul manifestat in timpul vizitei de o alimentatie “curata” si sanatoasa. Va multumesc domnule ambasador pentru vizita dumneavoastra care m-a facut important si mi-a dat incredere in tot ce am facut si am intreprins pana in prezent!

CU TOT RESPECTUL DOMNULE AMBASADOR!

Ferma ecologica BIODUMBRAVA.

1 Comentariu

Carmen Vatulescu:
19.02.2017, 12:26:59 PM
Raspuns

Felicitari,domnule Dumbrava! Ma bucur din tot sufletul cand vad apreciata la adevarata valoare munca facuta cu atata responsabilitate si daruire!Se vede si se simte in fiecare frunzulita dragostea pentru ceea ce faceti si daruirea pentru semenii dvs. Se vede ca munciti ca pentru Dumnezeu! Va multumesc!

biodumbrava biodumbrava:
21.02.2017, 08:51:26 PM

Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si gandurile curate. Astfel de aprecieri imi dau putere si curaj. Sunt momente cand avem nevoie de astfel de incurajari. Voi face tot posibilul ca si pe viitor sa nu va dezamagesc. Cu tot respectul, M. Dumbrava.

Lasa un comentariu