Transport

Comenzile pot fi lansate din ziua de vineri pana in ziua de marti intre orele 09.00-22.00. Pentru cazuri deosebite pot fi transmise si in ziua de miercuri dar pana la ora.11.00.  Acestea pot fi transmise prin mail: dumbravamarin@yahoo.com, SMS sau telefonic la unul din numere:0724543869; 0748155570; sau direct pe site la rubrica "comanda".

Distributia se face o data pe saptamana in ziua de joi. Pentru Bucuresteni primirea comenzilor se desfasoara in doua locatii. Una la magazinul Bacania Veche in spatele stadionului Dinamo – str. Barbu Vacarescu nr.49 intre orele 19.00 – 20.00 si a doua pe str. Romancierilor in fata Colegiului Tehnic GH. Airinei (Liceul P.T.T.R – cart. Dr. Taberei). orele 19.00 – 20.00.

Pentru aceste doua locatii valoarea minima a comenzii va fi de 30 ron si nu se percep taxe de transport.

Clientii din Bucuresti sau din tara care vor sa primeasca comanda prin serviciul de curierat rapid, vor bifa "Livrare prin Curier Rapid". din rubrica "Comanda" de pe site, cu rugamintea sa fie trecuta corect adresa de livrare si telefonul de contact. Comenzile pleaca de la ferma in ziua de joi si ajung la clienti in ziua de vineri. Valoarea comenzii poate fi achitata cu cardul direct pe site sau la primirea acesteia direct la curier. Clientul va avea reducere la plata transportului in functie de valoarea comenzii iar diferenta va fi suportata de ferma ecologica Biodumbrava si este in functie de greutatea coletului. Comanda minima este de 70 Ron, iar comenzile de peste 200 Ron vor primi bonusuri si reduceri.