Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ferma ecologica BIODUMBRAVA sau forma juridica DUMBRAVA ION ALEXANDRU INTREPRINDERE INDIVIDUALA, cu sediul în BUCURESTI, str. ROMANCIERILOR nr.2A, număr de ordine în registrul comerţului F40/3419/2010, cod unic de înregistrare 27050965, are oblibgaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

1. Modalităţi de colectare a datelor cu caracter personal

Direct de la dumneavoastră, prin completarea formularului de creare a unui cont BIODUMBRAVA

2. Tipuri de date colectate

Prin intermediul formularului de înregistrare, BIODUMBRAVA poate colecta urmatoarele date (nelimitativ): nume de familie, prenume, e-mail, număr de telefon, adresa.

BIODUMBRAVA  NU va folosi niciodată numărul de telefon furnizat de dumneavoastră în campanii de comunicare prin SMS sau orice alte activităţi prin care aţi putea primi mesaje SMS nesolicitate. Numărul de telefon este necesar strict în scopul de a verifica validitatea cererii dumneavoastră, de a beneficia de un cont BIODUMBRAVA şi a faptului că sunteţi cetăţean din România.

De asemenea putem stoca detalii privind vizitarea de către dumneavoastră a www.biodumbrava.ro, inclusiv, însă fără a se limita la date de trafic, de locaţie sau alte date de comunicaţii sau date privind resursele BIODUMBRAVA pe care le accesaţi.

Prin completarea formularului privind înregistrarea ca membru Biodumbrava şi accesarea butoanelor - " Cont nou", ,,Înregistrare cont",  vă daţi consimţământul în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a INTREPRINDERII INDIVIDUALE DUMBRAVA ION ALEXANDRU şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta în scopurile menţionate mai sus.

3. Angajamentul nostru faţă de siguranţa şi protecţia datelor

Dacă luăm cunoştinţă de orice abuz legat de datele furnizate de către dvs., vom face tot posibilul să vă informăm despre acest lucru, pentru a putea lua măsurile de siguranţă potrivite.