Contact

0748.155.570

Orange

0724.543.869

Vodafone

Not Translated

Program

Luni - Sambata intre
orele 09:00 - 20:00

Vegeta 2B (Mix din leg. bio deshidratate: patr. frunze, leustean, marar...etc.)/b.110ml

Vegeta 2B (Mix din leg. bio deshidratate: patr. frunze, leustean, marar...etc.)/b.110ml
Vizualizari: 6465 Producător: Biodumbrava
Cod produs: DMA
Puncte de recompensă: 1
Disponibilitate: În Stoc
6,00 Lei Preţul în puncte de recompensă: 1
Cant: Adaugă în Coş

Produs din legume ecologice din cadrul Fermei Ecologice Biodumbrava. Nu contine coloranti, conservanti, aditivi, indulcitori, iod, gluten, OMG (organisme modificate genetic), sare

Legumele deshidratate-uscate au multiple calitati nutritionale si datorita acestui fapt ele sunt folosite de mii de ani. Acestea pot fi prezente in dieta noastra in orice perioada a anului. Ele sunt recomandate pentru fi consumate in special in sezonul rece deoarece ajuta la functionarea normala a organismului uman suplinind lipsa celor aflate in stare proaspata. Zarzavatul bio uscat confera o savoare deosebita mancarurilor fiind recomandat tuturor persoanelor incepand cu copiii care incep diversificarea si terminand cu persoanele in varsta.

Vegeta 2B este alcatuita din plante aromatice si legume frunza ecologice fara conservanti, fara aditivi alimentari, fara sare, fara amelioratori, fara coloranti sintetici, fara...etc. Toate produsele sunt din cadrul fermei ecologice Biodumbrava. Introduse in apa calduta dupa cateva minute legumele deshidratate revin la forma initiala asigurand impreuna cu Vegeta 1B baza principala si aroma necesara in alcatuirea mancarurilor, fiind nelipsite la: supe, ciorbe, paste, mancaruri la cuptor...etc. Contine principalele plante aromatice folosite la noi in tara cum ar fi: leusten ecologic, patrunjel frunze ecologic, telina frunze ecologica, marar ecologic si legume frunza ecologice. Se recomanda folosirea Vegetei 2B catre finalul prepararii mancarii pentru asigurarea aromei necesare si a maximei de nutrienti.

Prin deshidratare - uscare calitatile organoleptice, vitaminele, mineralele si toate calitatile nutritionale ale legumelor se pastreaza fiind cea mai sanatoasa metoda de conservare pe termen lung. Prin deshidratare - uscare legumele si fructele isi micsoreaza greutatea de peste opt ori si volumul de peste doua ori. Uscarea - deshidratarea alimentelor vine inca din cele mai vechi timpuri, mai mult ca o necesitate decat ca un obicei gustos. Se foloseste aceasta metoda de conservare deoarece se pastreaza valorile nutritive, gustul si aroma originala. In acelasi timp depozitarea alimentelor in stare uscata reprezinta cel mai economic mod datorita reducerii greutatii si a volumului
 

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: